Plata

Plata se face numai cu cardul prin MobilPay.

Dupa finalizarea comenzii:
– veti primi datele despre stadiul comenzii pe e-mail.
– Va vom contacta telefonic pentru a stabili diverse detalii suplimentare daca e cazul.
– Dupa ce ne asiguram ca totul este perfect vom livra produsele/serviciile catre dvs.

Livrare

Produsele comandate vor fi livrate in minim 24 ore din momentul in care avem confirmarea de plata si contravaloarea produselor se afla in contul nostru.
Subliniem totusi faptul ca termenul de mai sus poate fi prelungit in cazul in care:
– aceasta intarziere se datoreaza operatorului ce se ocupa cu livrarea produselor,
– unele produse nu sunt pe stoc, sunt pe stoc dar nu suficiente, sunt produse ce trebuiesc personalizate (in cazul acesta va vom informa in timp util).

Livrarea se face pe tot teritoriul Romaniei prin Courier, dupa cum urmeaza:
– in orasele unde nu exista km suplimentari se va livra prin Courier
Incepand cu data de 3 ianuarie 2023 – Livrarea produselor cu valoare de peste 30 lei este GRATUITA, prin curier Cargus !*

 

Politica de retur

Primim deschis orice reclamatii legate de produsele noastre. Daca doresti sa returnezi un produs este suficient sa ne contactezi pe mail. Returnarea produselor se face in termen de 15 zile de la primirea coletului.**

Tratam fiecare comanda cu aceiasi atentie care ne recomanda. Daca s-a strecurat o greseala nu ezita sa ne contactezi imediat, iti vom reface produsul in cel mai scurt timp posibil.***

Conform legii produsele personalizate nu se pot returna iar taxele de livrare si retur sunt suportate de client. Ne rezervam dreptul de a accepta returul in functie de situatia prezentata de client.

Va rog sa va asigurati ca adresa pe care o comunicati este corecta si completa.
Va rog sa verificati toate detaliile si sa NU realizati o comanda pentru niste produse sau servicii ce NU va sunt necesare cu adevarat. NU acceptam retur pe motive ca: M-am razgandit, nu imi place culoarea, credeam ca este altceva, etc.
–––––––––––

 

* Aceasta nu include taxe ramburs.
** Pentru returul produselor din culpa clientului se percepe o taxa de retur incepand de la 150 lei.
*** Pentru produsele realizate gresit sau cu erori din culpa noastra vom suporta integral costurile de transport precum si de inlocuire a produsului.