Plata

Plata se face DOAR prin transfer bancar.

Dupa finalizarea comenzii veti primi datele pentru plata pe mail. Va rog sa achitati comanda in decurs de 24 de ore de la confirmare, in caz contrar aceasta va fi anulata.

Livrare

Produsele comandate vor fi livrate in minim 24 ore din momentul in care avem confirmarea de plata din partea bancii si contravaloarea produselor se afla in contul nostru.
Subliniem totusi faptul ca termenul de mai sus poate fi prelungit in cazul in care:
– aceasta intarziere se datoreaza operatorului ce se ocupa cu livrarea produselor,
– unele produse nu sunt pe stoc, sunt pe stoc dar nu suficiente, sunt produse ce trebuiesc personalizate (in cazul acesta va vom informa in timp util).

Livrarea se face pe tot teritoriul Romaniei prin Courier sau posta, dupa cum urmeaza:
– in orasele unde nu exista km suplimentari se va livra prin Courier
– in celelalte localitati se va livra cu posta romana

Politica de retur

Primim deschis orice reclamatii legate de produsele noastre. Daca doresti sa returnezi un produs este suficient sa ne contactezi pe mail. Returnarea produselor se face in termen de 15 zile de la primirea coletului.

Tratam fiecare comanda cu aceiasi atentie care ne recomanda. Daca s-a strecurat o greseala nu ezita sa ne contactezi imediat, iti vom reface produsul in cel mai scurt timp posibil.

Conform legii produsele personalizate nu se pot returna iar taxele de livrare si retur sunt suportate de client. Ne rezervam dreptul de a accepta returul in functie de situatia prezentata de client.

Aveti livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 180 de lei.

Va rog sa va asigurati ca adresa pe care o comunicati este corecta si completa.